24.10.2013 | Lidé si stále častěji doma sami vyrábějí kysané zelí. Nakupují hlávky, které strouhají, či už připravenou krouhanku.
26.09.2013 | Na Vysočině vzniká potravinová banka, pátá v ČR, která chce získávat zdarma přebytečné jídlo z obchodů, od výrobců a z farem pro chudé lidi.
13.09.2013 | Prodejci kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin budou muset mít koncesi.
10.09.2013 | V centru Prahy se dnes vydávaly zdarma obědy pro tisícovku lidí, indické kari bylo uvařeno ze zeleniny, kterou by jinak obchody musely vyhodit.
22.08.2013 | Inspekce uzavřela pekárnu v Mostě pro nevyhovující hygienické podmínky.
19.08.2013 | Oběd zdarma pro tisíc lidí upozorní na plýtvání jídlem.
12.08.2013 | Státní zemědělská a potravinářská inspekce nařídila uzavřít provozovnu Quen Nguyen Van na náměstí Krále Vladislava ve Velvarech ve Středočeském kraji.
17.07.2013 | Inspekce uzavřela devastovaný sklad se 380 tunami cukru pro výrobu nápojů.
11.07.2013 | K létu patří skvělé jídlo a s ním spojené gurmánské zážitky. Na co si v tuto dobu dát pozor, aby nám nezpůsobily nemilé překvapení?
08.07.2013 | Češi grilování milují. Spojuje totiž několik příjemných věcí zároveň: stolování i pobyt venku, skvělé jídlo a zábavu.
Zajděte si pro svou porci čtení o kvalitě potravin. Nové číslo koupíte v prodejnách Kaufland, Albert, Globus, Tesco a COOP, na vybraných novinových stáncích sítě Valmont a dalších, včetně vybraných poboček České pošty.